Inloggen English MENU
Home Over ons Spaarnestad Photo Historie Nationaal Archief / Gahetna.nl Particulieren Fotograaf onbekend Agenten Mensen Collectie & meer Collectie Spaarnestad Uitgelicht John Kleinen - China 1971 Podcasts Crossover Fotomonologen door Rob Moorees Support Tarieven en betalingsmogelijkheden van facturen Leveringsvoorwaarden Hulp bij onderzoek Beeld bestellen en veel gestelde vragen Contact

0
Filters wissen Sluit

Oriëntatie

Periode

t/m

Categorie

Trefwoorden Engels

Land

Collectie

Materiaal

Kleur


Images FantastiquesHet ziet er nog zo onschuldig uit, dit speelgoed waar het jonge meisje zich mee vermaakt. Erg jammer dat ik niet goed kan zien wat er op het fragiele filmpje staat. Zou graag even willen meekijken met haar, vanuit 2016. Ik heb de foto met een vergrootglas bekeken en het lijkt erop of op de filmbeeldjes twee mensen naast elkaar staan of zitten. Vader en moeder? Oom en tante? Opa en oma? Een familiefilmpje?

Nu inmiddels 104 jaar geleden, voorafgaand aan Skype, Facebook, What's App, Messenger, etc. etc. etc. Maar verdere gegevens ontbreken, ook haar naam, en de naam van de fotograaf. Ik had deze foto al enkele dagen in klein formaat op mijn buroblad staan en hij begon me steeds meer te bevallen. Of de afwezigheid, op dit moment, van mijn twee dochters - de een in Aruba, de ander in Porto - van invloed is sluit ik niet helemaal uit. Maar begrijp me goed, die opmerking is geheel voor mijn eigen rekening, een archief-man behoort wel enige afstand te bewaren tot zijn onderwerp.

Nationaal Archief/Collectie Spaarnestad/Het Leven/fotograaf onbekend

Nieuwe selectie

Geef hieronder een naam voor de nieuwe selectieItems delen

Vul hieronder de gegevens in van de persoon waarmee je de items wilt delen.

Deel

Verwijder selectie

Weet je zeker dat je deze selectie wilt verwijderen?

Ja Nee

Wijzig naam

Geef hieronder een andere naam voor deze selectie.

Gebruik

Vermelding creditline verplicht:

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.


Verzenden

Downloaden ZIP

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.


Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

Sluit

Inloggen

Wij hebben geen account gevonden met deze gegevens. Probeer opnieuw in te loggen met de juiste gegevens.

Je bent ingelogd bij Spaarnestad. Druk op de onderstaande knop om dit venster te sluiten.

Sluit

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

Je wachtwoord is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. In de mail bevindt zich een link om je wachtwoord te resetten.

Ok